Foto-expo

Hooggeëerd publiek!
Met gepaste trots mag ik mijn eerste foto-expositie in het Streekbos Paviljoen aankondigen. Mijn thema is ‘Alledaagse natuur’. De foto’s zijn uitgezocht, de lijsten hangen, komt het zien, komt het zien!

IVN West-friesland heeft onder haar leden een aantal fanatieke (hobbymatige) fotografen waarvan een aantal al een expo heeft mogen houden in de Bovenzaal in het Streekbos Paviljoen. En nu mag ik! Een aantal maanden geleden werd mij gevraagd of ik wat foto’s zou willen exposeren, zo ergens rond oktober. Zeer gevleid heb ik toegezegd. Zoals altijd vloog de tijd weer voorbij en opeens was het eind september.. ‘Eum wanneer was die expositie ook al weer?’. Onder tijdsdruk werk ik vaak het beste of in elk geval het efficiëntst; gedurende 1 middag heb ik veertien foto’s uitgezocht. Best knap, al zeg ik het zelf.

lisbeth van lintel planten lisbeth van lintel dieren

De onderwerpen die de revue passeren zijn beestjes en planten. Met twee foto’s van het Markermeer tik ik ook nog landschappen aan.

Een foto in het bijzonder wil ik hier nog even in de spotlight zetten. Het is een close-up van een bloeiende Kleine kaardebol, gefotografeerd in het Streekbos.

lisbeth van lintel kaardebol

Ik heb veertien foto’s laten afdrukken maar bij het ophangen bleek dat er maar voor dertien foto’s ruimte is. U raadt het al.. Deze foto hangt er nu niet bij. Omdat de foto maar op een paar plekken echt scherp is en het ook wel een beetje een ’10 in een dozijn’ foto is, heeft hij het niet gehaald. Nu mag het bij mij thuis hangen, alleen nog een lijstje kopen..

lisbeth van lintel kaardebol