Vijf interessante blogs

De eerste blog ooit: Captains log van Captain Picard van de starship USS Enterprise-D. Zijn gedachten-spinsels werden elke week gedeeld met miljoenen kijkers. Hier een paar blogs die ik volg of inspirerend vind.

In willekeurige volgorde:

1 Lisette schrijft 

Lisette schrijft over meerdere onderwerpen. Ze is moeder van een hoogbegaafde zoon, houdt van shoppen en volgt de serie Boer zoekt vrouw. Vanwege BZV volg ik haar updates over de boerenliefde.

2 Frankwatching 

Een zakelijk platform met (dure) cursussen en leuke blogs. Ik krijg de nieuwsbrief en pik daar de voor mij interessante blogs uit. De meest recentste die ik las ging over de attitude van grafisch ontwerpers: klik hier.

3 Tales from the crib 

een van de vroegste blog op het internet. Een Vlaamse moeder beschrijft alles wat ze met haar gezin meemaakt. Kelly Deriemaeker heeft ook een boek geschreven over.. bloggen! Met veel tips and tricks. Ik heb er zeker wat aan gehad.

4 Schrijfcoach 

Hannah Jansen Morrison leerde ik ooit kennen via een gezamenlijke opdracht, zij als tekstschrijver en ik als vormgever. Pas geleden zag ik via LinkedIn dat zij ook een blog bij houdt. Het schrijven is ze zeker nog niet verleerd!

5 Pretty business 

Deze modebewuste dame heb ik ontmoet op een ondernemersdag. Ailleen Out is dagelijks aan het bloggen en heeft er inmiddels haar baan van gemaakt. Bijzonder!

Heb je nog een tip qua blog? Wat vind je leuk om over te lezen?

En hier is nog een link naar de making of:

Lisbeth van Lintel stardate